Стало відомо про те, що перестало битися серце архівіста Центрального державного історичного архіву України у Львові Уляни Чижової.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в понеділок, 4 січня. Про це заявили на сторінці Центрального державного історичного архіву України у місті Львів.

Народилася Чижова Уляна Анатоліївна 23 травня 1984 року. У 2002 році вступила до місцевого університету, а вже в 2007 році почала свою роботу в архіві. До останнього обіймала цю посаду, тобто, більше 13 років.

У Львові помер відомий архівіст, фото: Facebook
У Львові помер відомий архівіст, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Її тут всі знали і поважали, так як це була улюблена робота, якій можна було віддати всі сили і час.

У повідомленні йдеться про те, що вона була доброзичливою, товариською, завжди була готова вислухати, допомогти, розділити як радість так і горе.

Що стало причиною загибелі в такому молодому віці - не повідомляється. Колеги кажуть, що світла пам'ять про неї назавжди залишиться в їхніх серцях.

Нагадаємо, помер знаменитий вокаліст ВІА" Лийся, пісня " Володимир Єфименко. Йому було 66 років. Про смерть повідомили колеги виконавця.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у понеділок, 28 грудня, у віці 71 року на Буковині помер заступник голови Дисциплінарного комітету Асоціації футболу Дмитро Твілік.

Також, "Знай.иа" писав, під Тернополем помер 96-річний соратник Бандери: "останній учасник Битви під Гурбами"