Напередодні Нового року вагітна дружина Андрія Джеджули опинилась в лікарні з загрозою викидня. Юлія Леус пояснила, що коханий нібито підіймав на неї руку та довів до сильного стресу. Сам шоумен прокоментував скандал та зізнався, що дружина вдає з себе жертву.

Про це повідомляє видання “КП в Україні“.
Так, стало відомо, що 28 грудня вагітна модель Юлія Леус потрапила до лікарні через сильний стрес і погане самопочуття. У погіршенні свого стану та загрозі викидня вона звинуватила зіркового чоловіка Андрія Джеджулу. Вона заявила, що той піднімав руку та байдуже ставився до неї.
Проте артист заявив, що його дружина дуже дуже ревнива, а на тлі підвищеного гормонального фону ситуація лише загострюються. За його словами, причиною розлучення пари минулого року стали ревнощі дружини. Тоді моделі не сподобалися інстаграм-сторіс, які виклали в мережу з її чоловіком. Цього разу Юлія розлютилась через фото коханого зі співачкою Настею Каменських.

“Їй не сподобалося, що я виставив фотографію з Настею Каменських з роботи. Скажемо так, для неї вона була недостатньо одягнена”, – пояснив Андрій Джеджула.

Ведучий пояснив, що приводу для ревнощів немає, адже з артисткою вони товаришують давно. Крім того, через новорічні корпоративи та ремонт вдома він з ранку до ночі на роботі.
Однак, під час прямого ефіру в інстаграмі Юлія Леус наголосила, що чоловік та батько майбутньої дитини не приходить до неї в лікарню. Жінку навідує лише старша донька Ангеліна та друзі.

“Я не хочу відвідувати її в лікарні. Це моя принципова позиція. Я досі не впевнений, чи все так є насправді або це розіграно. У неї на картці є пристойна сума грошей, вона може оплатити все, що завгодно”, – зауважив шоумен.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Також він додав, що руку на дружину не підіймав, тому готовий до з’ясування ситуації з поліцією після того, як Юлія зніме побої.