Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка стала відомою завдяки програмі "Ревізор" та "Інспектор Фреймут" часто ділиться у соціальних мережах новими світлинами чи корисними порадами.
Цьоро разу напередодні Нового року Фреймут поділилася світлиною з коханим чоловіком та привітала своїх підписників та фанатів з прийдешніми святами. На фото зірка позує в елегантній чорній сукні довжини міді, свій образ вона доповнила контактними білими туфлями. Чоловік Фреймут на фото позує у чорному піджаку та коричневих штанах, його образ доповнює біла сорочка та чорне взуття.

Фото: instagram freimuteam

Фреймут побажала своїм фанатам, щоб кожна мить у 2021 році приносила їм щастя.

"2021 - час замовляти бажання! Нехай кожна секунда Нового року подарує вам щастя! Прийміть теплі вітання від нашої родини! Я безмежно люблю вас!", - зазначила зірка.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".