У Львові на одній із вулиць міста перехожі знайшли поні, тепер шукають його власника.
Про це повідомляє "Варта-1".
Так, стало відомо, що у Львові на вулиці Сяйво перехожі знайшли поні. Наразі невідомо, як тварина опинилася у Львові серед вулиці. Імовірно поні втік з приватного домогосподарства, яке розташоване неподалік.

У Львові знайшли поні. Фото: Варта-1.

«Знайдено поні по вул.Сяйво. Власник знайдись!», – йдеться у повідомленні.

Наразі невідомо, хто є власником поні, тому містяни продовжують пошуки господарів тварини.

До слова, у Києві нагодували символ прийдешнього року. До тварин у Київському зоопарку прийшла Снігуронька, яка принесла їм велику кількість гостинців. Крім того, гостинці дісталися і зубрам, якам, бізонам, і Шотландська худоба.

Раніше портал Знай писав про те, що у Київському зоопарку влаштували зоо-Хелловін - " не страшно, а смачно!". З понеділка, 26 жовтня, в Київському зоопарку почався тиждень Хеллоуїна, який триватиме аж до неділі 1 листопада.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал Знай писав, що набережну Ужгорода облюбували білосніжні красені - в теплі краї не заманиш. Чотири Лебеді оселилися цього року в річці Уж. Гуляючи по головній набережній міста можна спуститися до річки і побачити впритул білих птахів.

Також портал Знай писав, що Дмитро Комаров зі Світу навиворіт знайшов "короля змій" і пробрався на ферму на даху хмарочоса.