У Львові на одній з вулиць міста чоловік порушував правила дорожнього руху, а потім побив львів'янина, який відмовився пропустити його.
Про це у спільноті "Варта-1" розповіла дружина потерпілого Liliya Bedriy-Fertsak.
Так, львів'янка розповіла, що в понеділок, 28 грудня її чоловік повертався з роботи близько 17:00 по вулиці Київська та неочікувано був побитий чоловіком, який злісно порушував правила дорожнього руху.
Скріншот

"В лоб, обганяючи стоячий на зупинці трамвай і авто за ним (бо він же найрозумніший), він вперся в наше авто, почав махати руками й кричати, щоб його пропустили, чоловік його не пропустив. Самотій вийшов зі свого авто, підійшов до нашого і почав агресивно доводити, що його мають пропустити, на що чоловік відповів, що він не пропустить, бо той порушує ПДР, після словесної перепалки, Самотій наніс 3 удари в лице чоловіку", - розповіла дружина потерпілого.

Фото: Liliya Bedriy-Fertsak

Згодом з'ясувалося, що нападником був - Самотій Ігор Григорович, директор ЛКП «Спортресурс». Стосовно даного факту подружжя написало заяву до поліції та зняло побої.
Варто зазначити, що після розголосу цієї події у соціальних мережах Самотія Ігоря Григоровича, який є директором ЛКП «Спортресурс» звільнили.

Фото: Liliya Bedriy-Fertsak

"Працівника структурного підрозділу Львівської міської ради звільнено за грубу і некоректну поведінку. Як стало відомо, вчора, 28 грудня, трапився інцидент на дорозі за участю працівника одного з комунальних підприємств Львова. Чоловік визнав свою провину та написав заяву на звільнення. Правову оцінку цього інциденту нададуть правоохоронні органи.", - сказано у повідомленні пресслужби ЛМР.

Нагадаємо, раніше у Чернівецькій області вантажівка переїхала перехожого-пішла в магазин і загинула

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.uа" під Києвом божевільний шумахер зніс на трасі двох пішоходів - " успішний пан їде!"

Також "Знай.uа" писав, що у Львові звір на Ford збив дитину і дав по газах-залишив стікати кров'ю на узбіччі