На Львівщині сталася смертельна ДТП, рейсовий автобус не розминувся із “Уралом”.
Про це повідомляє "Варта-1".
Так, стало відомо, що на Львівщині у селі Боянець Жовківського району відбулось зіткнення автомобіля “Форд” з автобусом “Еталон” сполучення Сокаль-Львів, та вантажним автомобілем “Урал”. На місце пригоди оперативно виїхали рятувальники, бригада швидкої допомоги та наряд правоохоронців.

Фото Варта-1

Рятувальники за допомогою гідравлічних інструментів та засобів для видалення скла провели роботи по деблокуванню загиблого з автомобіля.
Варто зазначити, що внаслідок ДТП загинув водій автомобіля “Форд” та травмовано пасажира автобуса, якого із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано у Червоноградську ЦМЛ.

Фото Варта-1

Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події. Ведеться слідство.

Нагадаємо, що молода мешканка Закарпаття Вікторія Шутак потрапила в серйозну ДТП в Празі (Чехія).

Як повідомляв портал Знай.uа, на Закарпатті чоловік вирішив заощадити на купівлі новорічної ялинки і просто вкрасти її у сусідів.

Також Знай.uа писав, що у Житомирі затримали групу закарпатських підлітків, які обікрали одну з місцевих квартир і підозрюються в аналогічних злочинах.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще