У Рівному в одній зі шкіл міста учениці вирішили покурити просто під час уроку. Однокласники зняли все це на відео та воно потрапило у мережу.
Відповідне відео оприлюднили у фейсбук "Телеканал "Рівне 1".
Так, стало відомо, що дві школярки вирішили покурити просто під час уроку. На кадрах помітно, які дві дівчини, пригнувшись, на парті по черзі палять цигарку, випускаючи клубки диму. Зазначимо, що все це відбувалося під час уроку "Мистецтво".

Скріншот

"У Рівному дві старшокласниці однієї з середніх шкіл курили просто під час уроку "Мистецтво". Вони робили затяжки, поки вчителька розповідала класу про фонтан Стравінського в Парижі", – йдеться в описі до відео в мережі.

Скріншот

Школярки курили, поки вчителька розповідала класу про фонтан Ігоря Стравінського у Парижі. Вчителька того, що відбувалося, вочевидь, на одній із задніх парт, не помітила.
Користувачів мережі обурила поведінка школярок і вони вирішили залишити свої думки під оприлюдненим відео.
"Гріш ціна цьому вчителю, у якого діти курять на уроці", "Це ж просто лежать і палять. А якщо такі ж дебілики бігають по класу, викрикують, матюкаються.....Вчитель просто змушений якось реагувати. А за цю реакцію всі шишки на незахищеного учителя", "Та це ж не цигарки. Звичайний вейп", "Камери треба в класи, щоб батьки бачили !!", "У вчительки носа заклало? Чи пропав запах?", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот