Українська співачка і телерадіоведуча Ольга Цибульська здалася перед фанатами разом з DZIDZO, а також похвалилася премією "Нарруелка" від "Російського радіо".

Відповідний кадр зірка опублікувала на своїй сторінці в Facebook Instagram.

У травні 2020 року Ольга Цибульська випустила спільну пісню і кліп з DZIDZO "Киця", який зібрав вже більше 2 мільйонів переглядів на YouTube. Композиція сподобалася українцям завдяки веселому і в той же час романтичному настрою, який створили артисти.

Звичайно ж, музичні критики не змогли обійти стороною полюбилася багатьом пісню і вручили Ользі Цибульській і Dzidzo премію "Нарруелка".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Дякую @rusradio_ua за премію #һарруелка і те, що разом з нами мявкає ціла країна постав поставимо під ялинку, бо ви Всі - наш головний подарунок ♥ ️ 💋 ⠀ Цем! Мяу! Love ♥ ️ ♥ ️ ♥", - написала виконавиця в Instagram.

На кадрі Ольга постала перед фанатами в маленькій чорній сукні на широких бретелях, доповнивши образ чокером і леопардовою накидкою. DZIDZO вирішив також не зраджувати своєму стилю, з'явившись на фото в шовковому халаті з коронами, синій шубі і сонцезахисних окулярах.

Пост Ольги Цибульської в Instagram / скріншот
Пост Ольги Цибульської в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Цибульська зігрілася в гарячих обіймах красеня і виправдалася перед чоловіком.

Як повідомляв портал Знай.иа, у мережі з'явився тизер фільму, в якому знявся Дзідзьо і Оля Полякова.

Також Знай.иа писав, що співачка Ольга Цибульська розповіла про життя після 35 і подарунки на день народження.