Вже на порозі новорічні свята. У цей період всі господині нашої країни починають писати новорічне меню. Адже на святковий стіл потрібно готувати тільки найкраще, щоб свято пройшло на ура.

Саме тому пропонуємо приготувати вам неймовірно смачний салат "Новорічний сюрприз", рецептом якого поділилися в instagram на сторінці "prostye_recepty_mishutki".
Інгредієнт:
1 великий стегенце
400 г твердого сиру
1 банка консервованої кукурудзи
1 апельсин або грейпфрут
600 г моркви по-корейськи
Для заправки:
150 г майонезу
50 г сметани
сіль, чорний мелений перець, цукор за смаком
Для прикраси:
зелень кропу
ягоди журавлини або зерна граната
Спосіб приготування:

Для початку потрібно вимити стегенце, опустити в киплячу підсолену воду і відварити до готовності протягом 25-30 хв.
Смак салату буде більш насиченим, якщо використовувати для салату копчений стегенце.
Твердий сир натерти на крупній тертці. Апельсин (або грейпфрут) очистити, розділити на часточки. Кожну часточку очистити від плівочки і нарізати невеликими шматочками. Кукурудзу з банки викласти на сито, дати рідини повністю стекти.
Приготувати заправку. Майонез з'єднати зі сметаною, додати сіль, цукор і чорний мелений перець за смаком, перемішати. Викласти підготовлені продукти шарами, змащуючи кожен заправкою: морква – стегенце – сир – Кукурудза – апельсин – морква.
Зверху салат також змастити заправкою і прикрасити зеленню кропу. Приємного апатиту!

Нагадаємо, постав печінковий пеньок на святковий стіл і здивуй рідних - зустрічаємо Новий Рік небанально

Як повідомляв портал "Знай.ua" , яскраві салатні кульки на Новий Рік: найпростіші продукти стануть гідною закускою

Популярні новини зараз
Лише $100 на місяць: адвокати беруться захистити ухилянтів від ТЦК, можна оформити підписку Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю "Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Показати ще

Також, "Знай.иа" писав, ароматна ковбаска з картоплі з часником-досить переплачувати за магазинну