Відома українська співачка та телеведуча Оля Цибульська, яка й до того є кумою популярного співака та шоумена Дзідзьо частенько тішить своїх підписників у соціальних мережах новими світлинами чи коротенькими відео.
Напередодні Нового року Цибульська разом з сім'єю відвідала "містечко зимових розваг" у Києві та на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото, яке підійме всім святковий настрій. Співака на фото позує разом зі сніговиком. Для прогулянки з родиною зірка обрала тепле пальто у клітинку та в'язаний білий шарф. Також зірка доповнила свій образ шапкою та коричневим взуттям.

Іnstagram: cybulskaya

У описі під фото Оля Цибульська зізналася, що попри те, що одяглася тепло змерзла, адже на вулиці дуже холодно.

⠀⠀ Коти і киці, висновки дня: ⠀ 1. На вулиці холодно.⠀ 2. Чоловік і 5-річний син стають приблизно одного віку, коли бачать атракціони в @mistechko.zymovykh.rozvag ⠀ 3. Якщо до тебе підходять фоткатися - можна зламати систему і попросити їх сфоткати тебе 😂 Дякую, прекрасні незнайомці ❤️⠀ 4. На вулиці ДУЖЕ холодно.⠀ зазначила Цибульська

Нагадавши, раніше кума Дзідзьо Цибульська зізналася в коханні до чоловіка, і це не благовірний: "Я не робот, я - жінка".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Цибульська показала, чим займається з чоловіком вранці: "Я, він і круасан".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська поділилася пікантними подробицями стосунків: ніяких короваїв після інтиму.