У Львові чоловік розмалював автомобіль правоохоронців та намагався втекти.
Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.
Так, стало відомо, що у вівторок, 22 грудня близько 11-ї години ранку, екіпаж патрульних виносив постанову на порушника ПДР на площі Міцкевича. Раптом до службового автомобіля підбіг невідомий чоловік і наніс фарбою з балончика напис на капоті.

Фото Національної поліції

Зловмисник намагався втекти, проте марно, його наздогнали та затримали патрульні. Ним виявився 24-річний мешканець Львівщини. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції.
Попередня кваліфікація події за ч. 1 ст. 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом) ККУ. Максимальна санкція статті передбачає обмеження волі на термін до п’яти років.
Правоохоронці супроводили чоловіка у відділок для з’ясування обставин. Наразі встановлюються всі обставини та причини події, ведеться слідство.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще