Днями батьки відомої української телеведучої Катерини Осадчої відсвяткували рубінове весілля. Зіркова донька показала зворушливі сімейні фото з мамою та татом.

Відповідні світлини зірка оприлюднила на своїй сторінці в соціальній мережі Іnstagram.

Так, стало відомо, що у понеділок, 21 грудня батьки телеведучої Катерини Осадчої, яку всі знають та люблять завдяки програмі "Світське життя", святкували рубінове весілля.

Фото: Іnstagram Катерини Осадчої

"40 років разом! Рубінове весілля. Двоє дітей, двоє онуків і океан любові. Мама і тато крутий приклад для нас всіх, як зберегти кохання, повагу і стосунки крізь роки", – написала Катя Осадча під фото.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Для такого заходу Осадча підібрала елегантний образ. Вона позувала в чорній сукні довжини міді з вирізом до грудей. Вбрання зірка поєднала зі шкіряними черевичками в тон на високих підборах.

Фото: Іnstagram Катерини Осадчої

Натомість мама Осадчої позувала так само в довгій чорній сукні, яку поєднала з білим піджаком, черевичками та брошкою у вигляді логотипу бренду Chanel. Свій look вона доповнила сумочкою, яку вдягнула через плече. Батько телеведучої обрав темно-синій костюм.

Фото: Іnstagram Катерини Осадчої