У Львові пасажирка трамваю вибила скло в кабіні водія. Про це розповіли у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Як зазначається, неприємний інцидент стався 18 грудня на вулиці Франка–Зелена. За словами пасажирки, вона помітила, що водій неодноразово зупиняла транспортний засіб за вимогою поза встановленими зупинками, тому спробувала і собі вийти за бажанням.

Щоб привернути увагу водія, жінка почала гамселити у скло кабіни руками і ногами, однак не розрахувала сили і вибила його.

Пасажирка стверджує, що завдала збитків ненавмисне і сама ж викликала поліцію на місце події.

Разом із тим, розлючена водійка штовхнула пасажирку і та порізала руки об скалки.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Водійка, мабуть, більш нервова, щоб трясти так людиною, що та руки порізала, це лише скло. От так люди готові людину покалічити за якісь матеріальні речі, жах», - обурюються містяни.

«Ти не ти, коли треба вийти на Привокзальному», «Трамвай не бричка, щоб зупинятися, де кому треба», «П'яна чи тю-тю?», «З людьми взагалі останнім часом відбувається щось на грані фантастики. Як не вікна розбивають то з балконів скачуть. Жесть», - додають у коментарях.

Нагадаємо, раніше У Києві маршрутка "роззулася" на ходу, втративши колесо і репутацію-відео за крок від аварії

Як повідомляє портал Знай.uа Київський трамвай роззувся на ходу: "заразився від маршруток"

Також Знай.uа писав, що Розхитана маршрутка на шаленій швидкості ледь не погубила людей: все через несправні гальма