Всі ми хочемо захистити себе, а особливо своїх дітей від всього поганого та злого. Саме з таким проханнями можна звертатися у молитвах до святих, щоб вони подарували захист від лихого та здоров'я вашому чаду.
У цій православної молитви про здоров’я дитини звертаються до Діви Марії з проханням про захист і допомоги для дітей. Тому варто відволіктися від повсякденної рутини та виділити хоча б кілька хвилин на день для прочитання цих молитов.

Молитва, фото: youtube
Молитва, фото: youtube

«Про Пресвята Владичице Діва Богородице, спаси і сохрани під покровом Твоїм моїх чад (імена), Усіх юнаків, отроковиць і немовлят, хрещених і безіменних і в утробі матері носяться.
Украй їх ризою Твого материнства, збережи їх в страху Божому і в слухняності батькам, умоли Господа мого і Сина Твого, нехай дасть їм корисне для спасіння їх.
Вручаю їх Материнському смотрению Твоєму, яко ти єси Божественний покров рабам Твоїм. Амінь ».
Молитва про здоров’я дитини, яка ще й благословляє ваше дитя, така:
«Господи Ісусе Христе, Сину Божий, молитвами Пречистої Твоєї Матері вислухай мене, смиренну дочка Твою (ім’я). Господи, в ласці Своїй владі чадо моє (ім’я), помилуй і спаси його імені Твого ради.
Господи, прости йому всі провини, вільні і невільні, скоєні ним перед Тобою. Господи, навчи його на істинний шлях заповідей Твоїх і подай його і просвіти світлом Твоїм Христовим, на спасіння душі та зцілення тіла.
Господи, благослови його в будинку, біля будинку, в поле, роботі і в дорозі і на кожному місці Твого владенія.Господі, збережи його під покровом Твоїм Святим від кулі, що летить, ножа, отрути, вогню, потопу, від смертоносної виразки і від марною смерті.
Господи, захисти його від видимих ​​і невидимих ​​ворогів, від усяких бід, зол і нещасть. Господи, зціли його від будь-яких хвороб, очисти від усякої скверни (вина, тютюну, наркотиків) і полегшу його душевні страждання і скорботи.
Господи, даруй йому благодать Святого Духа на многії літа життя, здоров’я і здорового розуму.
Господи, дай йому своє благословення на благочестиве сімейне життя і благочестиве дітонародження. Господи, даруй і мені смиренної дочки Твоєї батьківське благословення на чадо моє в наступаючі ранку, дні, вечори й ночі імені Твого ради, бо Царство Твоє, всесильне і всемогутнє. Амінь ». Господи помилуй!
Якщо у вашої дитини зі здоров’ям все гаразд, можете просто читати щоденну молитву для здоров’я:
«Господи Ісусе Христе, нехай буде милість Твоя на дітях моїх (імена), збережи їх під покровом Твоїм, крій від всякого зла, відведи від них будь-якого ворога, відкрий їм вуха і очі, даруй розчулення і смиренність серцям їх.
Господи, всі ми створення Твої, пожалій дітей моїх (імена) і зверни їх на покаяння.
Спаси, Господи, і помилуй дітей моїх (імена), і просвіти їм розум світлом розуму Євангелія Твого, і настав їх на шлях заповідей Твоїх, і навчи їх, Отче, творити волю Твою, бо Ти є Бог наш. Амінь »

Нагадаємо что молитва на роботі: як зберегти духовне життя у важкі будні

Як повідомляв портал "Знай.ua", священик-качок вирішив балотуватися на вибори, але його жорстко покарали

Також, "Знай.ua" писав, що церкви переконують, що молитва сильніша за вірус

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще