Популярний український співак Михайло Хома, якого знають і люблять під псевдонімом Dzidzio, часто радує мільйонну армію шанувальників яскравими публікаціями в соціальних мережах.

Читайте Знай в Google News!

Музикант розмістив у соцмережі зворушливе привітання з Днем народження своєї куми і співачки Олі Цибульської, яка 14 грудня відзначає 35-річчя. На опублікованому фото колеги позують оздоблені фарбою. Варто відзначити, що знімок вийшов досить забавним і милим.

"У моєї Куми Олі Цибульської День Народження, дружно вітаємо 🥳 🎁 Бажаю перевершень очікуваного 😘",- написав Дзідзьо.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

""Неймовірно гарні .... вітаємо .... здійснення всіх бажань", " І вся Дзідзьофемелі приєднюється до привітань здоров'ячка і коханячка здійснення мрій та бажань, ми тебе любимо киця", " Шалена парочка", " І я бажаю,твоїй кумі, всього самого найкращого в житті", " Приколисты", " Вітаю!!!Удачі,здоров'я,здійснення всіх мрій та бажань!", " Бажаю радости тепла завжди Бути веселими"", - приєдналися до привітань фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Полякова пограла з DZIDZIO язичком, але Каменських завадила і прилягла на плече

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сумний Дзідзьо в рожевому стривожив фанатів, депресія в очах: "зрозумів найголовніше"

Також «Знай.иа " писав, що Дзідзьо показав себе в молодості, ніякої бороди і капелюхів: "Не можу повірити, що це я"