Відомий український виконавець, актор і продюсер Михайло Хома, більш відомий під псевдонімом Дзідзьо, часто радує мільйонну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Музикант розмістив у соцмережі зворушливе привітання з днем народження своєї куми і співачки Олі Цибульської, яка 14 грудня відзначає 35-річчя. На опублікованому фото колеги позують размальовані фарбою. Варто зазначити, що знімок вийшов досить кумедним і милим.

"У моєї Куми Олі Цибульської День Народження, дружно вітаємо 🥳🎁 Бажаю перевершень очікуваного 😘", - написав Дзідзьо.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Хочу святкувати разом 🎂🔥😍 День народження в мене, а подарунки - тобі! ❤️Я так відчуваю Твою любов. Дивись мої найяскравіші виступи сьогодні о 21:00 на М1, знімай сторіс з екрану, відмічай мене 😘 Серед всіх сторіс я оберу три і подарую розкішні подарунки 🔥️️️", - підписала святкове фото Оля з пончиками і свічками в руках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Дзідзьо показав себе в молодості, ніякої бороди і капелюхів: "Не можу повірити, що це я".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дзідзьо привезли штучну красуню, не може натішитися: "Як жива".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська поділилася пікантними подробицями стосунків: ніяких короваїв після інтиму.