Популярна українська співачка Ані Лорак( Кароліна Куєк), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Читайте Знай в Google News!

А нещодавно знаменитість презентувала новий кліп на пісню" страждаємо і любимо", яка вже встигла стати хітом. Варто відзначити, що відеоробота Лорак зібрала на YouTube понад 700 тисяч переглядів і 5,5 тисяч відміток "подобається".

Ані Лорак, кадр з відео
Ані Лорак, кадр з відео

У своїх Insta Stories в соцмережі Кароліна поділилася яскравими кадрами з російської премії "Золотий грамофон", на якій артистка отримала золоту статуетку.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ані Лорак у свої 42 роки не посоромилася вибрати для церемонії коротку сукню з блискучою бахромою, яка підкреслить її стрункі ноги, бежеві колготки в сіточку і золоті босоніжки на високих підборах.

У короткому ролику виконавиця позує і танцює – її сукня красиво переливається і блищить. Вона крутить стегнами і золотиста бахрома переливається під світлом камер.

Ані Лорак, кадр з відео
Ані Лорак, кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лорак і Лазарєв підлили масла в чутки про багаторічний роман

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак у сукні Джей Ло похвалилася черговою статуеткою "Золотого грамофона".

Також Знай.uа писав, що Ані Лорак захотіла у ванну, натягнувши на себе шкіряний костюм.