Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, на якому позував в домашній обстановці, максимально утеплившись і стоячи біля вікна. Так, артист гарненько замотався в теплий масивний плед сірого кольору, роблячи селфі і дивлячись на камеру сумним, втомленим поглядом.

Сам шоумен пожартував, що пародіює популярну шоколадку "Оленка", на упаковці якої зображена рум'яна дівчинка в косинці. Юрій назвав себе "Шоколадною Бабаленкою", більш сумною версією кондитерського виробу.

"Шоколадка бабАленка )))"

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті і почали жартувати: "Юрчик, якщо така фотка б була на упаковці шоколадки, то її б розкуповували чисто з жалю🤣 🤣 🤣 🤣 🤣", " від фабрики ткашен?) 🤣 ", "Я не можу без посмішки дивитися на вас, талант є талант.", "Молочний шоколад Юрчиночка😂"," 😀 клас"," Тьотя Мотя😂 😂 😂"," шоколадка сюрприз", " 👍Юрчику, що холодно🤣?", "Дід Ален😂".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше