У Львові із 13 грудня у Парку культури (Park Time Terrace, вул. Болгарська, 4а) почала працювати Резиденція святого Миколая.
Читайте Знай в Google News!

На гостей Резиденції чекають різдвяні мінівистава та зустріч зі справжнім Чудотворцем, який підготував для кожної малечі святкові подарунки, пише ЛМР.

Тут малеча зможе порозмовляти з Миколаєм можна і поділитися мріями. А біля хатинки встановлена Чарівна скринька для дитячих листів, які можна буде написати у самій Резиденції. Різдвяна резиденція у Парку культури працюватиме до 6 січня 2021 року.

Хатинка святого Миколая

Усі атракції відбуватимуться із дотриманням карантинних норм: виставу переглядатимуть одночасно не більше 15 дітей, після кожного перформансу приміщення буде провітрюватись. Для зручності, у хатинці будуть доступні антисептики.

"День святого Миколая — українське свято, рідне, бо радянський Дід Мороз — вигаданий літературний персонаж того періоду, який мав би у червоному одязі замінити святого Миколая. Тішимося, що українські дітлахи вірять і чекають саме святого Миколая", — зазначили організатори.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Контактні номери резиденції Свято Миколая: 0987622248, 0508174685.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, як написати лист Дідові Морозу: адреса доставки і приклад тексту.

Як повідомляв Знай.uа, Санта вибирає подарунки зі своїм оленем Валерчиком: новорічне диво в простому магазині.

Знай.uа писав, День святого Миколая: прикмети, обряди і ворожіння.