У Львові мешканці багатоповерхового будинку скаржаться на склад трун та поминальних вінків у своєму підвалі.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає "Свідок НТН" у своєму сюжет.

Повідомляється, що в одному з житлових будинків Львова невідомі підприємці влаштували склад ритуального приладдя, зокрема, трун і поминальних вінків. Люди в чорному ночами переносять труни з вантажівки в підвал, поки місцеві жителі сплять.

Коли мешканці будинку дізналися про таке сусідство, то підняли хвилю обурення: мовляв діти і пенсіонери не повинні щодня дивитися на подібне.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Влада міста каже, що розміщення бюро ритуальних послуг є неприпустимим в житлових будинках, проте перш ніж вирішувати це питання через правоохоронні органи, жителям будинку порадили зібратися і мирно вирішити даний конфлікт з підприємцем.

У свою чергу юристи заявляють, що в законодавстві чітко не прописано, що бюро ритуальних послуг не може розташовуватися в житлових будівлях. Подібні рекомендації є лише з боку будівництва.

Журналісти зв'язалися з власниками ритуального бізнесу. Підприємниця заявила, що у неї є всі необхідні документи, які дозволяють їй подібний вид діяльності в житловому будинку. Він зазначила, що магазин ще не відкритий, а в підвальному приміщенні, куди заносили труни, розташований не склад.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині невідомі вандали познущалися над надгробними пам'ятками та могилами померлих.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Рівненській області центр Дубно вирішили прикрасити новорічною ялинкою. І все б нічого, якби дерево привезли не з кладовища.

Також Знай.иа писав: кривава драма жахнула Тернопільщину, любовний трикутник всьому виною: зарізав дружину і хотів накласти на себе руки.