Львів'яни скаржаться на те, що містом курсує зламана маршрутка, в неї не зачиняються двері.

Про це повідомляє інформаційний портал "Справжня Варта".

Так, у Львові місцеві жителі помітили зламане маршрутне таксі, що курсує по місту. Ця маршрутка прямує по 32 маршруту (Червоної Калини-Вокзал).

У Львові їздить маршрутка зі зламаною дверкою


У цього маршрутного таксі двері зачиняються до половини. Це може становити небезпеку для пасажирів особливо, якщо маршрутка буде переповненою. Під час руху двері можуть відкритися повністю, та в результаті цього хтось постраждає.

Небайдужі містяни скерували звернення стосовно зламаної маршрутки на гарячу лінію міста. Сподіваємося, що невдовзі цю маршруту приберуть або ж полагодять, щоб уникнути нещасних випадків з пасажирами.

Нагадаємо, в новорічну ніч громадський транспорт у Києві працював довше.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Дніпрі водій перетворив маршрутку в новорічний Party Bus: як виглядає вечірка на колесах.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що пасажири поділилися гірким досвідом користування столичної підземкою.