У суботу, 12 грудня, психічнохворий чоловік, якого раніше неодноразово помічали в центрі Дрогобича з косою в руках, скоїв напад на пам’ятник. Про це пише «Варта 1».

Як зазначається, постраждала скульптура римського понтифіка Івана Павла ІІ, розташована біля костелу святого Варфоломія на вулиці Шевченка. Чоловік косою відтяв пам’ятнику пальця.

Свідки події оперативно затримали зловмисника.

«А все тому що психічно хворі мають знаходитися в лікарнях під постійним наглядом,а не гуляти по місту з косою. Але, дивлячись на то, що зараз роблять з закладом, то виглядає на те, що хворих з косами на вулицях побільшає», - вважають українці.

Фото: Варта 1
Фото: Варта 1

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото: Варта 1
Фото: Варта 1

Фото: Варта 1
Фото: Варта 1

«Добре, що на його дорозі стояв пам'ятник, а якщо маса людей, і він почне косити», «Він йшов в міську раду, просто не дійшов...», «Дон Кіхот? З млином переплутав?», - дивуються львів’яни.

«В дитинстві пі*дився патиком з кропивою і будяками, а подорослішав - пішов на вищий рівень», "Ляшко виводить електорат на вулиці", - сміється дехто.

«Читаю і думаю, скільки бідних людей проживає на Львівщині і з косою», «Шо він курив?», "Пальця – як не було!", - коментують подію місцеві мешканці.

Нагадавши, що не можна їсти і пити при коронавірусі, терапевт дав поради хворим.

Як повідомляв Знай, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Також Знай писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.