У Львові закривають перинатальний центр для ремонтних робіт, у зв'язку з чим він більше не прийматиме вагітних та породіль.

Читайте Знай в Google News!

Відповідну заяву зробила прес-служба Львівського обласного перинатального центру в Facebook.

Повідомляється, що з 11 грудня по 25 грудня поточного року Львівський перинатальний центр закривається на планові роботи з ремонту системи електропостачання. До такого рішення вони прийшли відповідно до наказу Департаменту охорони здоров'я №917 від 10.12.2020 "про зміну порядку госпіталізації вагітних і породіль".

На час закриття перинатального центр, вагітні та породіллі міста Львів, а також тих, у кого є загроза передчасних пологів, прийматимуть у 3-й міській клінічній лікарні міста Львів.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Вагітним та породіллям Львова та області з екстрагенітальною патологією та імуноконфліктною вагітністю допомога надаватиметься пологовим клінічним будинком №1 м. Львів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові 6 грудня на 28-му тижні вагітності хворій на коронавірус 37-річній дружині священика Катерині Терлецькій зробили кесарів розтин.

Як повідомляв портал Знай.иа, недоношеної малятку терміново необхідні ліки, мама молить про допомогу.

Також Знай.иа писав, що мама зробила татуювання новонародженому синові.