ТВК опублікувала офіційні результати виборів міського голови Львова. Так, львів'яни надали перевагу Андрію Садовому.

Варто зазначити, що це буде вже четверта каденція політика. Після оголошення офіційних результатів Садовий має почекати 5 днів, адже цей термін визначений законом для оскарження результатів виборів. Після цього у міській раді повинна відбутись урочиста сесія і Садовий разом з депутатами складе присягу.


Пропонуємо вам ознайомитися з обіцянками Андрія Садового на наступну мерську каденцію.

Андрій Садовий фото: 24 канал
Андрій Садовий фото: 24 канал


Транспортна інфраструктура.

Садовий зазначив, що поставив перед собою амбітну ціль: щоб із будь-якої околиці міста можна було громадським транспортом за 24 хвилини дістатися центру. На деяких ділянках це можливо вже сьогодні, а на деяких ні.

Упродовж найближчих п’яти років Садовий з командою обіцяє продовжити ремонт основних магістралей, де пріоритет для руху матиме громадський транспорт.

Якісна медицина.

За останні роки місто вже створило львів’янам комфортні умови отримання первинної медичної допомоги. Працюють 20 амбулаторій сімейної медицини, і цю мережу Садовий разом з командою обіцяє розвивати й надалі. Також місто буде інвестувати в модернізацію пологових будинків, дитячої лікарні на Орлика та 8-ї лікарні на Навроцького. А лікарню швидкої медичної допомоги на Миколайчука планують перетворити на одну з найкращих за якістю медичних послуг не лише в Україні, а й у Східній Європі.

Андрій Садовий, скріншот із відео
Андрій Садовий, скріншот із відео

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Чиста вода.

Садовий зазначив, що поставив перед собою ціль, аби з кожного крана у місті текла чиста, придатна до пиття.

"Спочатку замінимо хлор, що ним дезінфікують воду, на безпечний гіпохлорит. Його виробляють із кухонної солі. Далі — збудуємо станції пом’якшення води для запобігання мінеральним осадам на трубах, чайниках і пральних машинах. Проблему «жовтої» води, що містить надлишок заліза, вирішимо реконструкцією старої станції знезалізнення. Аварійні труби замінимо, а придатні для подальшого використання — промиємо", - сказано у передвиборчій програмі Садового.

Освіта. Культура. Спорт.

Вже сьогодні місто реконструює вуличні майданчики для спортивних ігор та фізкультури, закуповує інструменти для музичних шкіл, перетворює старі бібліотеки на сучасні медіатеки, відкриває гуртки робототехніки у дитячо-юнацьких школах.

Третину бюджету Львів інвестує в освіту — кожна школа має по два мультиборди, обладнаний кабінет фізики й 3D-принтер. Садовий обіцяє втілити багато інших проєктів, аж до подання заявки на проведення Олімпійських ігор у 2030 році.

Екополітика

2016-2017 роки були одними з найважчих для Львова за часи незалежності. Після пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі місто опинилось у сміттєвій блокаді.

Варто зазначити, що за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку місто починає рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища. За кілька років там буде зелена зона. На околиці міста, вулиці Пластовій, уже працює станція утилізації органічних відходів. Паралельно тут готується майданчик для будівництва першого в Україні сміттєпереробного комплексу.

Економіка. Робочі місця.

Садовий пообіцяв, що під час кризи місто й надалі буде активним замовником для місцевого бізнесу (приклад «Електрону»).

"Надалі маємо чітку ціль: зарезервувати у генеральному плані міста зони ділової активності. Таким чином на землі, яку призначено для підприємництва, замість житлових будинків з’являтимуться промислові зони, які даватимуть людям гідну роботу", - зазначається у передвиборчій програмі.

Андрій Садовий, скріншот із відео
Андрій Садовий, скріншот із відео


Політика турботи

Садовий пообіцяв, що згодом кожен район міста й населений пункт ОТГ матиме власні центри денного перебування для людей з інвалідністю.

"На 2021 рік плануємо відкриття центру підтриманого проживання на Пасічній. Наприклад, бувають ситуації, коли самотній мамі треба лягти у лікарню, а ці кілька днів дитина буде в безпечному середовищі, де також її навчатимуть самозарадності та організують дозвілля. На базі соціального готелю на Городоцькій створимо притулок для матерів із дітьми та жертв домашнього насильства. А в Брюховичах збудуємо Центр соціальної підтримки дітей та сімей", - пообіцяв Андрій Садовий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що за результатами екзитполів у другому турі виборів мера Львова, які відбулись у неділю, 22 листопада, зі значним відривом від опонента перемогу здобуває чинний міський голова Андрій Садовий.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії

Також, "Знай.uа" писав, що експерт пояснив, чому Краснов переможе Філатова