Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куек), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Читайте Знай в Google News!

А нещодавно знаменитість презентувала новий кліп на пісню "Страдаем і любим", яка вже встигла стати хітом. Варто зазначити, що відеоробота Лорак зібрала на YouTube понад 700 тисяч переглядів і 5,5 тисяч відміток "подобається".

У своїх Insta Stories в соцмережі Кароліна поділилася яскравими кадрами з російської премії "Золотий грамофон", на якій артистка отримала золоту статуетку.

Варто відзначити, що крім Лорак з українських зірок на церемонії були присутні також Лобода, яка пішла зі скандалом та Макс Барських.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Макс Барських і Світлана Лобода, фото з вільних джерел
Макс Барських і Світлана Лобода, фото з вільних джерел

Для заходу 42-річна Лорак вибрала коротку золоту сукню з блискучою бахромою, яка підкреслила її стрункі ноги, бежеві колготки в сіточку і золоті босоніжки на високих підборах.

Святковий образ Лорак доповнила сережками-кільцями, високим хвилястим хвостом і вечірнім макіяжем. У короткому ролику виконавиця позує на камеру зі статуеткою в руках, а потім танцює – її сукня красиво переливається і блищить.

Ані Лорак, скріншот Insta Stories

Ані Лорак, скріншот Insta Stories

Ані Лорак, скріншот Insta Stories

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ані Лорак показала вузеньку талію: "Не віриться чомусь".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак занудьгувала за батьківщиною і несподівано заспівала українською: "Як з 2000-х".

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак продемонструвала, як насправді співає наживо без фанери.