Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач досить часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників новими фото і відео в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 36-річний гуморист виставив на своїй сторінці дуже кумедний ролик, в якому продемонстрував на своєму прикладі, як українці рятуються від ожеледиці, яка з'явилася в останні дні у всіх містах країни.

"Коли вийшов на вулицю, а там не посипано))) #погодад*па #погодасрань #погодагімно #зима #зима2020", - підписав коротке відео гуморист.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Юра, ну ти король гумору!!!", "І одягнутися забув😂😂😂", "Гарний настрій зараз не завадить", "Супер👍👍👍", "I епічні падіння ще!" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

    Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач відростив шевелюру на заздрість Євгену Кошовому. Комік постав у досить дивному образі – теплій бежевій дублянці з хутряним коміром. На голові Ткача красувалася перука з кошлатого коричневого волосся.

    Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

    Нагадавши, раніше Євген Кошовий одягнув Ткача в шубу сутенера: "У Юри струнка фігура".

    Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач з "Квартал 95" приголомшив зухвалою витівкою в таксі: "Як продавщиця квашеної капусти".

    Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач показав, як рахує кроки, українці в істериці: "Сім з половиною бутербродів".