У центрі Львова під час морозу на одній з вулиць стався витік води.

Про це йдеться у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що у п'ятницю, 11 грудня у Львові на вулиці Грушевського стався витік води. Струмінь води тече просто по тротуару.

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова

Варто зазначити, що у Львові очікується мороз, в результаті чого ця ділянка може перетворитися на небезпечну, тож містянам та гостям міста варто більш пильно дивитися на дорогу, аби не послизнутися.
«Грушевського 8, витік води…», – зазначається у коментарі до світлин Zabavska Julianna у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова».

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова

За інформацією департаменту цивільного захисту Львівської ОДА, 11 грудня погоду визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону над Румунією. По місту Львову: хмарно. Вранці та вдень часом дощ, місцями мокрий сніг. Вночі та в першій половині дня туман, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, вдень поривчастий. Температура вдень 2-4° тепла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Посеред Львова забив фонтан, городяни в люті: "Садовий, де комунальники?"

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.uа" У Чернівцях з асфальту забив гігантський фонтан: "Привіт комунальникам"

Також "Знай.uа " писав, що У Києві з-під асфальту забив фонтан окропу-розлючені городяни відправили Кличка в баню