Вже незабаром всі господині почнуть думати що б такого приготувати на новорічний стіл. Адже на головне свято зими потрібно готувати все найкраще аби потішити своїх рідних.
Але напередодні Нового року не надто хочеться весь день стояти біля плити, тому на допомогу прийдуть смачні, перевірені та швидкі рецепти, які прийдуться до смаку всіх. Пропонуємо вам приготувати салат з курячим філе.
Інгредієнти:
Куряче філе
салат айсберг
помідори чері
солодкий перець
червона цибуля
Для соусу:
густий кефір або натуральний йогурт - 300 грамів
подрібнена петрушка
цукор - 1 ч.л
сіль - 1 ч.л
гірчиця - 1.5ч.л
Спосіб приготування:

Фото: Оксана Назар

Куряче філе обсмажити на петельні до готовності. Потім дати охолонути та нарізати. Після цього нарізати всі овочі та викласти на тарілку. Зверзу викладаємо куряче філе.
Змішуємо йогурт, цукор, сіль, гірчицю, петрушку та добре вимішуємо. Салат щедро змащуємо соусом та подаємо на стіл.
Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.