Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач досить часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників новими фото і відео в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 36-річний гуморист виставив на своїй сторінці дуже кумедний новорічний знімок. У кадрі Юрій постав в образі Діда Мороза, якого підвісили до стелі як театральну ляльку на мотузках.

У підписі до фотографії артист "Кварталу" зізнався, що протягом усього цього року був у підвішеному стані.

"Весь рік у підвішеному стані... У вас так само?)))", - запитав у своїх шанувальників гуморист.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Як нитки витримали 🦄🦄🦄 Діда Мороза", "Ля, який крутий образ Діда Мороза😂", "Таємниця переміщення Санти відкрита! 😅😅😅", - написали користувачі соцмережі в коментарях.

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач відростив шевелюру на заздрість Євгену Кошовому. Комік постав у досить дивному образі – теплій бежевій дублянці з хутряним коміром. На голові Ткача красувалася перука з кошлатого коричневого волосся.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Євген Кошовий одягнув Ткача в шубу сутенера: "У Юри струнка фігура".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач з "Квартал 95" приголомшив зухвалою витівкою в таксі: "Як продавщиця квашеної капусти".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач показав, як рахує кроки, українці в істериці: "Сім з половиною бутербродів".