Український телеведучий і інтерв'юер Анатолій Анатоліч частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram.

Десь на початку листопада чоловік ділився інформацією про те, що заразився COVID-19, і радісною новиною про те, що йому вдалося побороти коронавірус, як згодом вже встиг взяти інтерв'ю у глави Міністерства охорони здоров'я України Максима Степанова.

Читайте Знай в Google News!

А зараз в Instagram Анатолій Анатоліч повідомив, що взяв інтерв'ю в українського продюсера, режисера, сценариста і телеведучого Олексія Потапенка. "Збулося. @realpotap у Зе Інтерв'юеру посилання в профілі", - написав він у підписі до фото, на якому постав в обнімку з тренером " голосу країни " та засновником продюсерського центру MOZGI Entertainment.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На знімку видно досить істотну різницю в розмірах Анатоліча і Потапенко, адже Потап зростом 1,95 м., тоді як інтерв'юер - 1,79 м. "Дещиць! Поздоровляю!", "Спасибі за цікаве інтерв'ю", "Ну ти і смішний тут на фотці", "Ура) чекаємо", "Анатолій Анатолійович ти красава , Потап теж красава", "Залишився Дурнєв", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч показав безмірну радість в обнімку з дочкою: "Сама пройшла через це"

Як повідомляв "Знай.ua", Степанов дав "зе-інтерв'юеру" Анатолічу коронавірусний прогноз: Зеленський, Порошенко і Супрун

Знай.ua писав, Анатолій Анатоліч похвалився своєю гейшею: "Вистачило 1 хвилини, щоб закохатися"