Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Так, 24-річна знаменитість спочатку кардинально змінила зовнішність, поставши перед численними шанувальниками з яскраво-рожевими пасмами у волоссі і чубчиком, а тепер вирішила видати ще одну несподівану новину - виявляється, Мішель знялася в серіалі "Рідня".

Так, артистка приміряла стильне вбрання, що складається з толстовки-оверсайз і чорної міні-спідниці, суцільно ушитої рюшами, масивних лакованих черевиків і милих колгот з принтом сердечок. При цьому красуня сіла на тумбу з раковиною, загадково дивлячись по сторонах і інтригуючи ще кількома цікавими проектами, які буде готова представити вже на початку Нового року 2021.

"Хороший день сьогодні видався⚡️
Чекає дуже багато цікавих проектів до кінця цього року

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Ви навіть собі не уявляєте як я хочу з вами поділитися❤️ впевнена що вам сподобається!

А зараз!! Ловіть новину-
Цього року я брала участь у зйомках серіалу «Рідня»
Вмикайте сьогодні на 1+1 о 20:45!

Всім гарного вечора"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.