Стало відомо про те, що у Львові вилікували пацієнта, у якого легені були вражені на 80%. Лікарі давали менше відсотка на одужання.

Таким чином, повідомляється, що в центрі здоров'я легень, що на вулиці Зеленій у Львові, зуміли вилікувати пацієнта з коронавірусом, у якого було уражено 80 відсотків легень. При цьому, у нього був ще ряд захворювань.

Про це написали на сторінці медичного закладу в соціальній мережі Facebook.

Богдан пенсіонер, йому вже за шістдесят. Він потрапив до центру здоров'я легень після кількох днів лікування у Сокальській районній лікарні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Легше йому там не ставало, а коли стан сильно погіршився - довелося перевезти його до Львова.

Медики практично не давали шансу на одужання, тільки 1 відсоток, так як легенi були вражені на 80%. У хворого при цьому ще цукровий діабет, проблеми з підшлунковою, і вже перенесений мікроінсульт.

Богдан Пелех розповідає, що дочка сказала, що боротися будуть навіть якщо шанс на одужання 1%. І не дарма, чоловік вилікувався, і продовжує жити далі.

Найбільше він вдячний лікарям, які не опустили руки, і боролися до останнього.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Степанов розповів про швидкість поширення коронавірусу в Україні.

Як повідомляв Знай. ua, втрата нюху при covid-19, Як відрізнити нову хворобу від ГРВІ.

Також Знай. ua писав, Степанов підписав документи на отримання вакцини від covid-19.