Військовий Збройних сил України Віталій тренується навіть на передовій. Хлопець мріє стати бодибілдером та робить все аби здійснити задумане.

Важкою атлетикою він займається два роки. Аби не припиняти тренування на передовій, військовий обладнав спортзал у наметі поблизу спостережного пункту. Він купив гантелі, штангу та гриф. Все це аби виступити на чемпіонаті України, передає Суспільне.

"Жим, наприклад, лежачи - 5 підходів до десяти разів. Вісімдесят кілограмів беру, для мене вага маленька, але більшої ваги немає. Потрібно більше було собі замовляти залізо", - розповідає чоловік про свій спортзал.

Фото: Суспільне

Аби тримати себе у формі хлопець тренується тричі на тиждень щонайменше по дві години. Віталій каже, що мріє стати бодибілдером та виступити на чемпіонаті України.

Довідка. WABBA — всесвітня аматорська асоціація бодибілдингу — була створена легендою бодибілдингу, конкурентом Арнольда Шварценеггера, чемпіоном Сержем Нубретом ще в 1975 році після змагань "Містер Олімпія". WABBA Україна була створена 2009 року й сьогодні провадить свою діяльність по всій країні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у МВС жорстко відповіли на фейк ФСБ про "втікачів українців"

Як повідомляв портал Знай.ua, новий феєричний фейк про ЗСУ перевершив навіть розп'ятого хлопчика

Також Знай.ua писав, бойовики ЛНР осоромитися черговим фейком