На Львівщині застрелили відомого під час 90-х кримінального авторитета.

Читайте Знай в Google News!
Так, стало відомо, що в Трускавці застрелили 50-річного Зіновія Пристая, відомого в минулому кримінального авторитета. Тіло загиблого виявили 8 грудня в альтанці на території приватного будинку, повідомляється на сайті Національної поліції Львівської області.

Варто відзначити, що у чоловіка було вогнепальне поранення в області грудей. Зіновій Пристай був кримінальним авторитетом у 1990-х роках. Він відомий по кличці Бзік.

За фактом вбивства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) КК. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Ведеться слідство.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив-Україна оніміла від подробиць. Руки крихти були обмотані дротом, який сунули в розетку. Саме Василь придумав таку страшну смерть і собі, і дитині.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові хворий на коронавірус пенсіонер викинувся з вікна лікарні: "не витримав" Він хворів на коронавірус у важкій формі, але був спокійний і раніше спроб суїциду не робив.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що у Львові студент музичної академії вистрибнув з 6 поверху-скрипка обірвалася назавжди. 21-річний юнак навчався на 3 курсі ЛНМА на кафедрі духових та ударних інструментів".