Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Буквально нещодавно знаменитість презентувала пристрасний кліп на нову пісню "Vibe", яким інтригувала досить довгий час. Відеоробота вже зібрала понад 3 мільйонів переглядів і 43 тисячі відміток "подобається" на YouTube.

Каменських вирішила нагадати про себе та нову композицію, опублікувавши пікатних знімок у соцмережі. Співачка позує в кадрі на дивані в короткій латексній сукні та босоніжках на тонких лямках. У підписі до фото зірка зазначила, що улюблена пісня може подарувати тепло в холодний зимовий вечір.

"У кожного є та сама пісня, яка, скільки б не слухав, потрапляє в саме серце ❣️️ Її не просто слухаєш, а відчуваєш кожною клітинкою. І навіть у найхолодніший зимовий вечір вона подарує неймовірне тепло 😌 Ставте❤️, якщо згодні", - написала Настя.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Каменських на всю країну розповіла про їх з Потапом пристрасне кохання: "Падали обидва в ліжко".

Як повідомляв портал Знай.uа, поцілунки Насті Каменських з чарівною подружкою просочилися в мережу: Потап точно був не проти.

Також портал Знай.uа писав, що Каменських ледь не відкусила Потапу голову – ти не ти, коли голодний.