Пікалов поділився новорічним настроєм та пообіцяв, що "грьобаний 20" нарешті мине.

Читайте Знай в Google News!

Відомий український гуморист, резидент "Квартал 95" і друг президента Володимира Зеленського Олександр Пікалов всього лише кілька місяців тому зареєструвався в соціальній фотомережі Instagram, але вже встиг "назбирати" свою армію підписників. Автор жартів і актор "Кварталу" активно ділиться з ними веселими кадрами та історіями з життя.

Цього разу "комедійний дублер Януковича" поділився новорічним настроєм та показав залаштунки "Кварталу 95" - зйомки новорічної промоції.

"Квартал знімає новорічне промо, це каже про те, що скоро буде Нови рік. Пройде грьобаний 20-й і у всіх буде все добре. Всі будуть живі, щасливі і головне - здорові. А у "Квартала" буде новий концерт. А вам всім гарного зимового дня", - побажав Пікалов.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пікалов, фото Instagram
Пікалов, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пікалов похвалився іржавим монстриком
Актор - є великий фанат мотоциклів і в його арсеналі вже є кілька "залізних коней". Однак, він любить не лише їздити, а й ремонтувати мотоцикли. Пікалов розказав, що знайшов собі роботу на зиму - байк, який зібрався ремонтувати.

Як повідомляв портал Знай.ua, друг Зеленського Пікалов показав, що допомагає йому виживати в "Квартал 95".

Також Знай.ua писав, Пікалов з кварталу плюнув на карантин і погасав на байку