Популярна українська співачка Світлана Лобода незабаром повинна випустити нову пісню під назвою "Молоко". Її прем'єру призначено на 18 грудня 2020 року. А до презентації нової композиції зірка тусується на студії, записуючи довгоочікуваний трек.

Читайте Знай в Google News!

Правда, її голос до аранжування треку звучить зовсім інакше, ніж звикли чути захоплені фанати. Так, в Instagram-stories артистки з'явилося відео з репетиції.

На одному ролику Світлана співає наживо, а на другому, судячи з усього, її голос вже обробили. Саме такий тембр дуже впізнаваний усіма шанувальниками виконавиці.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"Мій божевільний хлопчик, нехай, ми стали трохи постарше", - співає на відео Лобода.

Якщо ви уважно послухаєте два уривки з пісні, різницю в голосі співачки буде дуже помітно.

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial/
Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial/

Варто також нагадати нашим читачам цікавий факт, 18 грудня вийде її новий кліп "Молоко". Режисером творіння став відомий український кліпмейкер Алан Бадоєв. Крім того, в понеділок, 7 грудня, співачка розмістила постер майбутнього ролика, на якому постала в легкій білосніжній сукні в оточенні молодих дівчат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у новій пісні Лободи знайшли відсилання до язичницького бога, що пожирає немовлят.

Як повідомляв Знай.uа, втомлена Світлана Лобода заспівала на ніч ледве відкриваючи очі.

Знай.uа писав, Світлана Лобода зняла з себе одяг і огорнулася ланцюгами на пляжі.