Популярна українська співачка Світлана Лобода зараз проживає і працює на території Російської Федерації.

Виконавиця дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить більше 6 мільйонів чоловік.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно вона ділилася результатом спокусливої фотосесії, на якій вона була в латексних чорних лосинах і лакових чобітках на високих каблюках, і знімком з пляжу в одному лише купальнику, капелюхом в руках і окулярах. А зараз заспівала в Stories пісню американської співачки і поетеси Лани Дель Рей, в музиці якої відзначили заклопотаність трагічними відносинами і меланхолією, а також відсиланнями до американської поп-культури середини XX століття.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Світлана Лобода виконала перші рядки композиції "Summertime The Gershwin Version": "Summertime. And the livin' is easy. Fish are jumpin'". У них йдеться про легке життя в літні часи і згадуються стрибки риб. Цією піснею українська співачка побажала На добраніч своїм шанувальникам, сама ж Лобода заспівала пісню з напівзакритими очима

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скоро весілля? Лобода засвітила каблучку зі сліпучим діамантом на безіменному пальчику.

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода зняла з себе одяг і огорнулася ланцюгами на пляжі. На знімку можна побачити довгі ніжки виконавиці.

Знай.ua писав, Лобода показала форми в латексі: "Лягти на теплотрасі, бомжів гріти"