Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним і досить провокаційним роликом, на якому без сорому продемонструвала розкішну фігуру зблизька. Так, артистка приміряла шикарне еротичну спідню білизну чорного кольору від культового бренду, блиснувши пишними грудьми в глибокому декольте і тонкою талією, дозволяючи розглянути навіть найспокусливіші деталі вбрання. При цьому Соня зізналася, що саме такий ніжний і жіночний у неї настрій останнім часом.

"Mood of the day🎥 (настрій дня)"

Фолловери залишилися в захваті, засипаючи Соню компліментами: "Боже, це просто приголомшливо❤️😍", " Соня, ти найкраща!!❤ ️ 🔥 🔥 ", "Соня, Ну ви точно агент Провокатор🤤 🔥", " і тут сердечко загорілося❤️😍 🤤 🎀", " класний вигляд спереду😄 😃 😆", " вау, це просто чудово!❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Соня Плакидюк похвалилася пікантним і досить провокаційним роликом, на якому без сорому продемонструвала розкішну фігуру в образі культового і всім знайомого зайчика Playboy. Так, артистка приміряла облягаюче боді з корсетом і глибоким декольте, підкресливши пишні груди і не забувши про важливі деталі: атласні вушка, метелик на шиї, напівпрозорі рукавички і навіть пухнастий хвостик, яким грайливо покрутила на камеру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.