У Львові помер відомий священик. Про це розповіли на сторінці Львівської архиєпархії УГКЦ у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 8 грудня помер прортопресвітер Лічаківського деканату, співробітник парафії Благовіщення Богородиці у місті Львів отець Андрій Дикий.

Читайте Знай в Google News!

"Єднаємося в молитві з рідними і близькими отця Андрія. Просимо всіх про молитву. Нехай Господь приймає його душу в свої батьківські обійми, дарує Царство Небесне і створить вічну пам'ять!" - зазначено в публікації.

Про причини смерті священика інформації не повідомляли. Інформація про місце і дату проведення похоронних заходів з'явиться пізніше.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Публікація Львівської архиєпархії УГКЦ: Facebook
Публікація Львівської архиєпархії УГКЦ: Facebook
Публікація Львівської архиєпархії УГКЦ: Facebook

Також про смерть батька Андрія Дикого повідомили на порталі мерії Львова. Мер міста Андрій Садовий розповів про важливість священика для духовного життя міста і висловив слова співчуття з приводу його втрати.

"Сумуємо громадою міста. Отець Андрій був прикладом доброго пастиря. Світла пам'ять про нього назавжди буде в серцях тих, хто мав честь з ним співпрацювати і працювати. Батько був справжнім духовним наставником для віруючих, а також об'єднував священиків Личаківського деканату на дорозі служіння" - сказав Андрій Садовий.

Андрій Дикий, фото: Facebook Львівська архиєпархія УГКЦ
Андрій Дикий, фото: Facebook Львівська архиєпархія УГКЦ
Андрій Дикий, фото: Facebook Львівська архиєпархія УГКЦ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що пішов з життя знаменитий Гордон

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка шоу "Голос" помер у спробі захиститися від ковіда

Також, "Знай.uа" писав, що в Африці раптово помер український миротворець