У Львові раптово зупинилося серце викладача університету фізичної культури.
Читайте Знай в Google News!
Про це повідомляє ЛДУФК.
Так, стало відомо, що у суботу, 5 грудня на 57-му році життя відійшов у засвіти старший викладач кафедри спортивних та рекреаційних ігор Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, Романчук Ігор Васильович. Він є автором понад 40-ка наукових праць.

Фото: ЛДУФК

Народився Романчук Ігор Васильович у Львові 9 вересня 1964 року. У 1971–1979 рр. навчався у Львівській середній школі №32.

Після 8-го класу, у 1979 році продовжив навчання у Львівському технікумі електрозв’язку, який успішно завершив у 1983 році.

У 1986–1991 рр. навчався на факультеті заочного навчання ЛДУФК. При цьому продовжував грати у баскетбол, а найвищим його досягненням у спортивній кар’єрі стала золота медаль чемпіона України 1995 року серед клубів Першої ліги.

З 1993 року розпочав працювати викладачем, а з 2003 року – старшим викладачем кафедри спортивних і рухливих ігор (нині – кафедра спортивних та рекреаційних ігор) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського. Федерацією баскетболу України у 2006 і 2011 рр. нагороджений Почесною грамотою «За особливі заслуги в розвитку баскетболу».

В останні роки плідно долучався до підготовки тенісної збірної команди ЛДУФК, яка неодноразово вигравала та ставала призером Всеукраїнських Універсіад.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай писав, що в Росії прощаються з легендарним режисером і постановником Романом Віктюком. Він помер 17 листопада після довгої хвороби. Як стало відомо режисер страждав кілька років онкологічним захворюванням, а потім заразився коронавірусом.

Також Знай повідомляв, що у Львові провели в останню путь загиблого воїна АТО. 19 листопада у Львові провели церемонію прощання із загиблим на війні десантником Іваном Горошком, який служив у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Нещодавно Знай передавав, що 17 листопада, у Хмельницькому зупинилося серце Володимира Боруцького-видатного педагога, який викладав у місцевому музичному коледжі. Протягом 50 років викладач віддавав своїм учням найцінніше-знання.