Український костюм безсумнівно є надбання нашого народу. Адже кожна його деталь приховує у собі якісь сенси. Особливо це стосується святкового вбрання, яке українці одягали тільки по особливих святах.

Так, українцям показали вбрання наших предків, яке носили близько століття тому. Воно вирізняється не аби якою вишуканістю. На фото зображена жінка з двома дітьми, які вбрані у національний костюм.

Фото зі сторінки Романа Боровика

Зазначимо що головне для українців у той час буди деталі, про це свідчать масивне намисто, яке одягла жінка, та пояс який одягнув її син.

Скріншот

"Молода мати з дітьми, 1914 рік. Село Копачів на Київщині", - сказано у публікації Романа Боровика у соціальній мережі фейсбук.

Користувачі мережі відзначили не аби яку красу українського національного костюма у коментарях під фото.

" Що жде цих дітей через кілька років? Подумати страшно!", "Супер фотка","Я малою жила в с.Копачі на Київщині десь у 81 році. Гарне село було!", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Скріншот

Скріншот

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у сквері імені Кузьми Скрябіна, що поблизу обласної філармонії у Хмельницькому, з'явилася оригінальна локація-мурал на згадку про відомого співака.

Як повідомляв портал Знай.uа, на "Запорізькій Січі" відкриють новий інтерактивний майданчик.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі виявлено три занедбані лікарні, від яких душа йде в п'яти.