Нагадаємо, що цього року потрібно більш ретельно на заздалегідь підготуватися до святкування Нового року. Необхідні покупки не варто відкладати на останній день, тому що в умовах пандемії перебування у чергах може завершитися зараженням. Як варіант святкового печива, інгредієнти якого можна купити навіть зараз, пропонуємо вам рецепт хрумкого печива по-шведськи від ведучої телепроєкту “Ревізор” і кулінарки Юлії Панкової.

Читайте Знай в Google News!

За її словами: “Приготування випічки у передноворічний час завжди створює магічну атмосферу. А ще обожнюю, коли на всю хату пахне свіжою ялинкою, мандаринами та печивом. Тому рекомендую і вам створити такий затишок в оселі”.

Юлія Панкова, фото Новий канал
Юлія Панкова, фото Новий канал

Вам знадобиться:

Популярні новини зараз
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Показати ще
  • 2 склянки – борошна
  • 2 ч. л. – кардамону
  • 150 г – вершкового масла
  • 150 г – цукру
  • 1 шт. – яйця
  • 1 ст. л. – ванільного екстракту
  • 1 ч. л. – лимонної цедри
  • 100 г – кольорового цукру

Хід приготування:

1. Змішайте борошно з кардамоном та сіллю.

2. Окремо збийте масло з цукром.

3. Додайте в суміш яйце, ваніль, лимонну цедру. Добре збийте міксером.

3. У суміш з борошна, солі і кардамону обережно введіть “мокрі” інгредієнти. Ретельно змішайте.

4. Розділіть тісто на дві рівні частини та скачайте їх ковбасками.

5. Загорніть ковбаски у плівки та поставте до холодильника мінімум на дві години.

6. Дістаньте тісто з холодильника. Кожну ковбаску обкатайте в кольоровому цукрі. Розкатайте та за допомогою формочок зробіть печиво (товщиною приблизно 1 см).

7.Поставте печиво до розігрітої на 160 градусів духовки, випікайте приблизно 20-25 хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чому ми неправильно варимо рис і навіщо японці промивають його 7 разів: секрети, які не почуєте від мам і бабусь.

Як повідомляв "Знай.ua", пісний червоний борщ: рецепт для тих, хто "готується" до свят.

Знай.ua писав, вівсянка з яйцем, смажена на сковороді: рецепт ситного, але низькокалорійного млинця.