Нагадаємо, що цього року потрібно більш ретельно на заздалегідь підготуватися до святкування Нового року. Необхідні покупки не варто відкладати на останній день, тому що в умовах пандемії перебування у чергах може завершитися зараженням. Як варіант святкового печива, інгредієнти якого можна купити навіть зараз, пропонуємо вам рецепт хрумкого печива по-шведськи від ведучої телепроєкту “Ревізор” і кулінарки Юлії Панкової.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
За її словами: “Приготування випічки у передноворічний час завжди створює магічну атмосферу. А ще обожнюю, коли на всю хату пахне свіжою ялинкою, мандаринами та печивом. Тому рекомендую і вам створити такий затишок в оселі”.
Вам знадобиться:
- 2 склянки – борошна
- 2 ч. л. – кардамону
- 150 г – вершкового масла
- 150 г – цукру
- 1 шт. – яйця
- 1 ст. л. – ванільного екстракту
- 1 ч. л. – лимонної цедри
- 100 г – кольорового цукру
Хід приготування:
1. Змішайте борошно з кардамоном та сіллю.
2. Окремо збийте масло з цукром.
3. Додайте в суміш яйце, ваніль, лимонну цедру. Добре збийте міксером.
3. У суміш з борошна, солі і кардамону обережно введіть “мокрі” інгредієнти. Ретельно змішайте.
4. Розділіть тісто на дві рівні частини та скачайте їх ковбасками.
5. Загорніть ковбаски у плівки та поставте до холодильника мінімум на дві години.
6. Дістаньте тісто з холодильника. Кожну ковбаску обкатайте в кольоровому цукрі. Розкатайте та за допомогою формочок зробіть печиво (товщиною приблизно 1 см).
7.Поставте печиво до розігрітої на 160 градусів духовки, випікайте приблизно 20-25 хвилин.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, чому ми неправильно варимо рис і навіщо японці промивають його 7 разів: секрети, які не почуєте від мам і бабусь.
Як повідомляв "Знай.ua", пісний червоний борщ: рецепт для тих, хто "готується" до свят.