Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників абсолютно несподіваним відео-селфі, кардинально змінивши імідж. Так, артистка виставила коротенький ролик зі знімального майданчика, де позувала в білому светрі в чорну смужку з масивним золотим ланцюжком на шиї, зважившись на яскравий есперимент і перефарбувавши довге світло-русяве волосся, обзавівшись яскраво-рожевими пасмами і грайливими локонами.
Як виявилася, на вибір красуні вплинула її ж аудиторія - в опитуванні в Сторіс шанувальники Регіни відзначили, що вона досить стабільна і рідко змінює свої переваги. Таким чином Тодоренко вирішила довести, що це зовсім не так, а заодно залишилася в повному захваті від перевтілення.

"Я теж не очікувала😁
За вчорашнім опитуванням в Сторіс я зрозуміла, що занадто стабільна, адже 50% опитаних відповіли, що мій максимум - це натуральний колір волосся )
як вам Регіна Петрівна?"
Варто відзначити, що тижнем раніше на дуже схожий експеримент зважилася і юна підопічна Потапа, 24-річна виконавиця Мішель Андраде, яка обожнює пробувати нові образи. Дівчина також з'явилася на публіці з яскраво-рожевими локонами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.