На Львівщині в одній з місцевих шкіл учителька української мови та літератури підняла руку на учня.
Про це повідомили у соціальній мережі фейсбук у спільноті "Львів Сіті".
Так, стало відомо, що на Львівщині у селі Потелич Жовківського району між учителькою української мови та літератури та учнем стався конфлікт. Жінці не сподобалася поведінка учня та вона прийнялася голосно кричати на нього та навіть почала бити учня.

Скріншот

Цей факт не на жарт обурив користувачів мережі й вони прийнялися засуджувати дії педагога та коментувати побачене.

Скріншот

"Вчителю бити дітей не можна, Але часом дуже хочеться стукнути. Стільки зверхності й хамства можна від них почути!", "Психопатка, забрати ненормальну від дітей негайно!", "Що за дурепа, звідки вилізла", "Повідрубувати руки по самі плечі", "Щоб там дитина не зробила, вона не має найменшого права підіймати руку", "Зараз дітки такі, що хай мене вкрадуть", "По домашньому так піддала. Але вона забула, що не вдома. На то ти й педагог, щоб знайти інший спосіб донести інформацію",

Скріншот

" Тепер діти не поважають вчителів!", "Це жах. Повний Треш. Кожного дня та якісь відео. Капець", "На місці мами, я б їй так дала по затильнику, що її б не зібрали до купки....", " Яка різниця які діти, вона для них приклад, то який вона подає, я проти в любому випадку...", - такі коментарі залишили користувачі мережі.