У Львові на одній з вулиць міста через сильні пориви вітку обламані гілки попадали на припарковані автомобілі та пошкодили їх.

Читайте Знай в Google News!
Про це у соціальній мережі фейсбук повідомив львів'янин Юрій Городиський.
Так, стало відомо, що у Львові у понеділок, 7 грудня на одній з вулиць міста на припарковані автомобілі попадали обламані гілки з дерев. Варто зазначити, що гілки дерева обламалися через сильні пориви вітру.

Фото: Юрій Городиський

Через негоду пошкодженно дві автівки. Невдовзі комунальні служби мають розчистити наслідки стихії.
Нагадаємо, що у понеділок, 7 грудня на Львівщині оголосили штормове попередження. Впродовж доби пориви південно-східного вітру 17–22 м/с. Через це містян просять якомога менше часу поводити на вулиці та дотримуватися всіх правил безпеки.

Фото: Юрій Городиський

"Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян дотримуватися правил безпеки та проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці. За можливості не паркуйте автомобілі під нестійкими конструкціями. Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.” – попереджають рятувальники.

У ДСНС нагадали, що при сильному вітрі всі вікна у будинку необхідно щільно закрити. Якщо ви опинилися на вулиці, то тримайтеся якомога далі від рекламних щитів, ліній електропередач, дерев. Також, загроза зростає поблизу будівель, що ремонтують або споруджують, тож тримайтеся від них якомога далі.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на зиму 2020-2021 в Україні: з 1 по 7 грудня температура повітря триматиметься на рівні +1 +5 градусів .

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.

Також Знай.ua писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.