Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні та екзотичний образ. На цей раз Мішель похвалилася різкою зміною стилю - дівчина зважилася на перефарбування волосся на коричневий і червоний колір.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Мішель Андраде в мережі Instagram.

Публікація Мішель Андраде, скріншот: Instagram
Публікація Мішель Андраде, скріншот: Instagram

"- Алло, Міша, хочу так! - відмінно! Зможеш завтра? - буду! Обожнюю свого друга @rudishin_mykhailo_ за те, що він завжди за божевільні ідеї!!! Перше мое фарбування!)", - підписала нову публікацію співачка.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. До слова, публікація співачки зібрала десятки тисяч лайків, а також безліч коментарів. Шанувальники замість слів залишають смайлики, проте є і ті, хто вирішив висловитися: "Вогонь"; "Я закохалася, і це назавжди"; "Хана, круто".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно співачка знялася у відвертому вбранні для листопадового випуску "чоловічого" глянцю XXL Ukraine, позуючи біля басейну лише в міні-бікіні чорного кольору і босоніжках на високих підборах. При цьому Мішель акуратно зібрала волосся у високий хвіст, а грайливий образ доповнила яскравим макіяжем з акцентом на очах, стоячи у доволі сміливих позах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, підопічна Потапа Андраде в прозорому корсеті показала, на що здатний її язик: "Не зупинюся".

Як повідомляв Знай.uа, "колишній" Андраде і Дорофєєвої зізнався, як поламав обидві руки на концерті Кароль: "Допрацьовував тур в гіпсах".

Знай.uа писав, Потап з ножем, Могилевська-брюнетка і понівечена Білик: як українські зірки відзначали "гарбузовий Спас".