Рятувальники знайшли закохану пару з Львівщини, які загубилися після освідчення. Так, романтичний вечір завершився для пари блуканням у нічному лісі.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомили у пошуково-рятувальній частині ДСНС Львівщини.
Так, стало відомо, що рятувальники відшукали у гірському лісі біля селища Славсько пару закоханих, які пішки піднялись на гору Погар висотою 857 м та не змогли самостійно спуститись назад.

Фото ДСНС

Зазначається, що увечері вівторка, 1 грудня, 24-річний мешканець Радехівського району разом зі своєю 17-річною дівчиною вирішили піднятись на гору Погар біля Славського. На вершині хлопець планував освідчитись своїй дівчині. Бо підйомники не працювали, тому вони туди пішли пішки. Закоханим вдалося вийти на гору, де хлопець зробив пропозицію. Коли пара почала спускатися з гори, то заблукала. Близько години хлопець з дівчиною ходили гірським лісом, а потім подзвонили на «101».

Рятувальники швидко знайшли загублених у горах та допомогли їм спуститись на квадроциклах. Хлопець з дівчиною були одягнені невідповідно для зимових походів у гори – у повсякденний одяг, але не отримали обморожень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові на "Барабашово" Пекельне полум'я знищило пуховиків і джинсів на мільйони

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", школу під Тернополем окупували дружки Дракули

Також, "Знай.uа" писав, що закарпатця знайшли мертвим у полі, поруч бігали вівці