Відома українська актриса Ольга Сумська частенько тішить своїх підписників у соціальних мережах своїми новими фото. Окрім цього зірка періодично ділиться своїми рецептами та секретами краси.
Читайте Знай в Google News!
Цього разу зірка розповіла про свою фірмову настоянку з зелених волоських горіхів. Зірка порадила приймати цю настоянку натщесерце по чайній ложці на пів склянки теплої води курсом 10 днів. А вже через два місяці все це повторити знову.

Сумська, фото Instagram
Сумська, фото Instagram

"Збирала їх два тижні тому, забігалась і сьогодні нарешті зробила..Тож, якщо ви ще знайдете молоді горіхи, можете спробувати, але наразі, вони вже твердуваті, тож, робитимете вже наступного сезону. Але рецепт дійсно того вартий і завжди знадобиться!

Порізала на чверть і половинки зі скоринкою наші горіхи, розклала по банках і залила горілкою хорошої якості.От і все!Ставлю в шафу, в темне місце, настоюю не менше 15 діб, строк використання до трьох років, але суміш не затримається.
Протипаразитарний чудовий засіб!Також гарно від отруєння, нудоти"- написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Ольга Сумська прокоментувала скандал із зірковим фотографом Ктіторчуком, якого звинуватили в розбещенні неповнолітніх.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Сумська показала, як вона вимиває своїх маляток: "Скиглить".

Знай.uа писав, Сумська приміряла образ медсестри: до такої лікуватися вишикується черга.