Співачка Ірина Федишин зробила кар'єру на сцені, стала мамою і дружиною. Вона регулярно публікує цікаві відео та фото на своїй сторінці в Instagram. Цього разу знаменитість вирішила привітати всіх Романів з іменинами.

Знаменитість виставила на своїй сторінці в Instagram уривок з кліпу на пісню "Роман".

"Вітаю з іменинами, Ромчики, для вас пісня",- написала співачка.

Нагадаємо, Ірина Федишин поділилася враженнями від минулого літа на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ірина Федишин опублікувала фотографію, де вона позує в мінімумі одягу і попрощалася з літом.

На опублікованому знімку можна побачити Ірину Федишин, яка робить селфі на сидінні автомобіля. При цьому на співачці одягнена лише яскрава рожева майка і купальник, які відмінно контрастують з її світлим волоссям.

У підписі до публікації співачка розповіла, що дуже задоволена минулим літом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Збідніла Ірина Федишин продає подарунок чоловіка:"від серця відриваю". Відома українська співачка Ірина Федишин постраждала від карантину. Вона прийняла рішення позбутися від закордонної нерухомості.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ірина Федишин засвітилася в обіймах таємничого незнайомця: "Справжня історія кохання". За знімальним процесом нового кліпу зірки могли поспостерігати львів'яни та гості міста.

Також «Знай.иа " писав, що Федишин попросила українців загадати бажання на Новий Рік: найяскравіші відповіді. Співачка запропонувала підписникам озвучити свої новорічні бажання.